happykoala-hu

Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

PÉNZVISSZAFIZETÉS
PÉNZVISSZAFIZETÉS

A vásárlónak a törvény alapján a csomag átvételétől számítva 14 napon belül joga van bármilyen okból és indoklás nélkül elállni a vásárlástól. E jog gyakorlásához kövesse a következő oldalon található eljárást:
https://happykoala.hu/pages/visszaterites-es-csere

Az űrlap kitöltéséhez szüksége van az e-mail címére és a rendelés számára, amelyet a rendeléskor kapott az e-mail címére. A csere csak a textiltermékekre (ruházatra) és a lábbelikre lehetséges. Az Önnek nem megfelelő termék visszaküldésére vonatkozó részletes utasításokat a kérelem benyújtási folyamatának a végén kapja meg.

A pénzvisszafizetésre vonatkozó utasítások fontos pontjai:
-    Kérjük, a visszaküldendő termék mellé mellékelje olvashatóan írva a rendelés számát (#HUHK...), hogy azonosítani tudjuk a csomagot és össze tudjuk kötni a pénzvisszafizetési kérelmével.
-    A pénzvisszafizetés folyamatának felgyorsítása érdekében küldje el e-mailben a visszaküldött csomag feladóvevényét a csomagszámmal együtt.
-    Küldje el a csomagot az Ön által kiválasztott futárszolgálattal
-    A visszaküldendő terméknek sértetlennek, eredeti vagy más megfelelő méretű csomagolásban kell lennie, minden alkatrészével és tartozékával együtt.

A visszatérítés a csomag központi raktárunkba való beérkezésétől vagy az e-mail címünkre elküldött feladóvevény elküldésétől számítva 14 napon belül megtörténik.

Ez választ adott a kérdéseire?

Thank you for your feedback

CSERE
MIKOR KAPOM MEG A PÉNZVISSZAFIZETÉST ILLETVE A CSERETERMÉKET?
You have successfully subscribed!